Hvilke fordele har man med et Mastercard? Få gode tips her

Man kan i de fleste tilfælde altid føle sig tryg, ved at have et Mastercard på sig. Kortet giver dig frihed til at handle, uanset om du er nede i den lokale butik i Danmark eller i udlandet. Mastercard kan nemlig bruges i millioner af forretninger, restauranter, services, og hoteller i næsten alle lande verden over. Rent praktisk er det også mere sikkert at have et Mastercard på sig, således at man slipper for at holde styr på kontanterne. Kortet er det helt rigtige valg for dig, hvis du vil have tid til mere afslapning og mindre bekymringer.

 

Ansøg om PlusGuldkort

Større fleksibilitet og afslapning ved at have et Mastercard

Livet er lidt nemmere med et Mastercard i lommen. Skal man ud at rejse er det naturligvis vigtig med penge på sig. Med et Mastercard behøver man ikke at tænke på at veksle kontanter til den lokale valuta. Når du bruger kortet, kan du nemlig få valget mellem at betale i den lokale valuta eller i danske kroner. Det er som regel en fordel at vælge den lokale valuta, da kursen typisk ligger højere end normalt, hvis man vælger at betale i danske kroner.

 

Nem og hurtig betaling

Det er blevet meget nemmere og hurtigere at betale med et Mastercard. Takket være teknologien, er det nu muligt at betale for sine køb via den kontaktløse metode. Blandt de mange fordele ved at have et Mastercard, kan man også koble kortet til sin mobiltelefon eller smartwatch således at man kan gennemføre betalingerne uden at have det fysiske kort med sig alle vegne.


Unikke fordele KUN med PlusGuldkort Mastercard

Udover de sædvanlige fordele ved at have et Mastercard, kan du få yderligere eksklusive fordele med et PlusGuldkort Mastercard. Det giver dig nemlig adgang til rabatter i omkring 1.300 butikker og webshops i Danmark.
Du kan spare penge på alt fra rejser, til elektronik, forsikring, hobby, personlig pleje og meget mere. Derudover er det også et kreditkort, hvor du har mulighed for rentefri kredit i op til 52 dage.

Du kan læse mere om fordelene med et PlusGuldkort her.

Gratis købsforsikring inkluderet

Udover de eksklusive ekstra rabatter og fordele, får du med dit PlusGuldkort Mastercard gratis købsforsikring oveni. Når du handler med dit PlusGuldkort er det omfattet af vores købsforsikring. Forsikringen er dit sikkerhedsnet, der eksempelvis har 90 dages prisgaranti. Det betyder at, hvis du har købt et produkt til ordinær pris, og inden for 90 dage fra produktets købsdato, finder det samme produkt til en lavere ordinær pris, gives erstatning for differencen.

Udover 90 dages prisgaranti indgår disse også under købsforsikringen:
• 180 dages All Risk forsikring
• Forlænget garanti
• Online købs- og leveringsforsikring
• Eventafbestillingsforsikring

Du kan læse mere om købsforsikring her.