Om PlusGuldkort

Et PlusGuldkort er tre klare fordele til dig. For det første er det din genvej til rabatter i ca. 1.300 butikker rundt om i Danmark. Du kan spare penge på alt fra elektronik til rejser, forsikring og tøj. For det andet er PlusGuldkort dit betalingskort med op til 52 dages rentefrihed. Endeligt er dit PlusGuldkort også et bevis på dit medlemskab af din fagforening.

Rabatterne og kortet genkender hinanden, så langt de fleste rabatter bliver trukket helt automatisk, når du handler med dit PlusGuldkort. For at få et PlusGuldkort skal du være medlem af PlusKort. 

Om PlusKort

PlusKort blev stiftet i 2004 og tilbyder i dag 24 af FHs fagforbund en eksklusiv mulighed for at få gode rabatter via medlemskab til PlusKort.

 

 

Du kan sætte trumf på og erstatte det sølvfarvede medlemskort med et PlusGuldkort, der også er et Mastercard.

LO Plus blev til PlusKort

I juli 2004 blev LO Plus blev stiftet på et initiativ af det tidligere LO (ejes nu af FH og fagforeningerne i fællesskab).

I 2019 dannede LO og FTF en nye fælles hovedorganisation, nemlig FH. Navnet LO Plus blev derfor også ændret til PlusKort, da det skulle passe til fagforeninger. PlusKort er fortsat et gratis medlems-, fordels- og rabatkort for alle de fagforeninger, som har valgt at tilslutte sig fordelsprogrammet FH.